Jag ser det snöar...

va härligt med snö!!! och sol! och snart jul! det är ju helt underbart!

nu: sista skolrycket. Presentation och opponering!

kram


Pluggdags - näst sista rycket!

yep, tro det eller ej, men så är det. Idag är det näst sista rycket på det här arbetet, jag längtar såååå tills det är inlämnat så man slipper hålla på mer med det. Sen är det bara läsning och opponering på andra arbeten samt redovisning av vårt eget kvar - och sen - sen är det jullov från plugg! UNDERBART!!! längtar till fredag!!!

nä nu måste jag sticka iväg, så vi kan få den här skiten ur världen! Men ska sitta med världens bästa Hannah, så det känns inte så farligt ändå =).


kram

Hundvakt!

heeeej!! ikväll e jag hundvakt! världens sötaste stina är här! så det blir potatisgratäng, biffar och casillero del diablo!
igår var jag hos anna och kollad på idolfinalen. va båda två var bra! super! jag visste inte ens vem jag tycket skulle vinna. 

stina kom i julutstyrsel.... men den åkte snabbt av kan jag tala om för fröken S verkade inte tycka om sina nya kläder. Istället fick hon lite av sitt nya favoritgodis att tugga på... nämligen oxlunga. yummi.

nu luktar det så ljuvligt från köket så jag kan inte hejda mina lemmar att ta sig dit.



puss
 

Psst....

... behöver ni rengöra datorskärmen? Är den flottig och full me fingeravtryck? Om ni behöver putsa till skärmen, klicka här:

<http://raincitystory.com/flash/screenclean.swf>


=)

kram

Julhandel!

ja... då var det snart jul och affärerna har som vanligt rustat inför stundande jul-shopping-hysteri. Vissa affärer har visst arbetat extra hårt för att locka sina kunder till de bästa julinköpen ever. Vad säger ni, ska ni slå till på en julmus? eller varför inte en bordskuk? Och man kan ju undra vems k.. det är som gömmer sig i skinkan!!!


en riktig julmus var det här!           får det lov att vara en bordskuk någon?

h
hrm.. någon kommer att få sig en suprise suprise när skinkpaketet öppnas....



smygstart....

.....så häng med! Armen börjar bli bättre, men jag vill inte utmana för mycket så det får bli en smygstart.... men smygstart blir det! Tänk va kul det är, det är såååå många som uttryckt att de saknar min blogg =). Tänk att den kan värma i så många hjärtan =)!!


yes, så vad har hänt sen sist? Jo, förrutom sjukgymnast och en massa inköp för att göra min arbetsställning bätter - skrivbordsstol, trådlöst tangentbord, ergonomiskt armstöd, datorväska att frakta alla saker i, rullkudde att luta svanken mot så man sitter me rak rygg... ja herregud listan är oändlig! Ska ta ett kort nån dag på all min utrustning så att ni får se me egna ögon!! ..... så har jag jobbat me arbete, varit på fest, jobbat me arbete, varit på julfest med underbara tjejer i klassen, skrivit på arbete... jobbat lite.. ätit pepparkakor... börjat planera inför julens julklappsinköp... hrrm... ja det var nog det.

Själva?? vad har hänt?
 kram


RSS 2.0