Möte med en älg!

Hej hallå, gissa vad jag mötte idag när jag var och vandrade i skogen med mamma och pappa?!?! En älg! Ja, en ÄLG!! Vi gick på en bred stig och såg några mystiska spår på vägen. De var stora, klövformade och djupa - så det måste ha varit nåt stort djur som trampat ner med en sådan tyngd. De verkade även färska. Vi slog ihop våra kloka huvuden och räknade ut att det måste vara en älg. Vi fortsatte gå och skämtade om att "Vad skulle man göra om det plötsligt stod en älg här och glodde på oss?" Då tvärstannade pappa och sa: "Titta, det står en älg och glor på oss!". Och mycket riktigt, en liten bit in i skogen stod en älg och glodde på oss. Så sjukt häftigt! Vi stod några sekunder öga mot öga och tittade på varandra, sen vände den på klacken och lunkade in i skogen. Det var verkligen dagens upplevelse =).


Obs, bilden är tagen ur ett annat sammanhang, hade inte kamera med mig tyvärr.


Härliga lördag!

Hej, god morgon, god förmiddag och god lunch! Vilken härlig början på lördagen. Har ätit frukost, varit och tränat och även hunnit med en lunch. Nu ska jag strax hem till mamma och pappa och laga lyset på min cykel, sen kanske gå en sväng i det fina vädret =).

Vad har ni för er?



Kramar


Tenta avklarad - nu ska jag njuta!

Hej hej.... puh vilken pärs. Men nu är det över. Helgen kommer att bli underbar, har inget plugg alls att tänka på, fantastiskt =). Tentan kändes bra tills jag och Hannah diskuterade igenom svaren och hittade en massa saker i boken som skulle varit med men som både jag och hon hade missat. Men men, inte mycket att göra åt nu. Det är bara att leva på hoppet =) fram tills domen kommer.

Nu ska jag hem till mamma och pappa och äta god mat och bli ompysslad =). Kan behövas, det vill jag lova.

Hoppas att ni får en bra fredagskväll!


kramar


Håll tummarna för Mamselle!

ok, nu är det dags. Huuu... e alltid nervpirrande när man ska iväg till en tenta. Jag ska möta upp Hannah och Kristofer först och käka lunch och diskutera igenom lite teorier, sen är det dags. Har laddat med risifrutti, kanelgifflar, choklad med nötter och russin, loka, banan och så klart den obligatoriska Läckerrolen - salvi giant.

Så, nu gäller det. Håll tummarna för mig! Så hårt att nageln skär in i handflatan tack!


har laddat upp med allt man behöver inför en tenta!

Nu gäller det....

...så håll tummarna för Mamselle!


Grillad kyckling ikväll!

Hej! Hela dagen har gått åt till plugg, så nu är jag förtjänt av att slappna av lite så här kvällen innan tentan. Det känns så ovant dock att skriva tenta en eftermiddag/kväll. Ja, för så är det. Imon börjar tentan kl. två och den håller på till sju på kvällen... skumt. Det stör mina ritualer jag har när det gäller att skriva tenta.

Ikväll blir det i alla fall Grillad Kyckling, vitlöksbröd och avokado till kvällsmat. Ja, färdiggrillad kyckling, snabbt, gott och mättande!

kram


Vill se på bio



och


 
har någon av er sett dem/ska se dem?

God morgon!

Igår pluggade jag till tentan på fredag hela dan... sen var jag och Henke och tittade på en grej som jag inte kan avslöja nu ;) Idag blir det tentaplugg hela dagen igen med Hannah och Kristofer. Har tentan på fredag och är sjukt oförberedd, men just nu orkar jag knappt bry mig. Ska ge allt under plugget idag i alla fall, så uppdateringar kommer nog inte under dagen.

kramar


Parodi på Hollywood-fruarna!

kanske har ni sett detta redan allihopa, men om inte så se det! är väldigt kul! (om man har sett Svenska Hollywood fruar vill säga)




Aj! Jobbig skidlift!

Hrrm... jag tror jag hoppar skidliften i denna backen....


från skyltar

God eftermiddag...

... eller god tidig kväll kanske passar bättre. Oj, jag ser ju att det är God kväll. hahaha... hur blev klockan så här mycket? kvart i sex! om en halvtimma ska jag bege mig till Hälsostudion och slåss med Jossan =). Jag är sjukt trött men samtidigt frustrerad på allt vi har i skolan, så kvällen boxpass kan ta två riktningar som jag ser det:
1. Tröttheten tar över och jag boxas halvlamt... min trötta hjärna övertalar kroppen att den inte orkar mer...
2. Frustrationen gör så jag uppbringar alla min sista krafter och kör så det ryker, hårda slag, ilsket tempo och svett som flyger åt alla håll.
Jag hoppas att det blir det sista. Då kommer jag att vara nöjd efteråt.

Vad tror ni?
Stenhårda sparkar eller messlag??


kramar


Vad är viktigt?

Vad betyder nåt här i livet för er?
Pengar? Kläder? Fest?
Vad betyder nåt här i livet för er?
Resor? Nöjen? Ett bra jobb?
Vad betyder nåt här i livet för er?
Vänner? Familj? Kärlek?
Vad är det som egentligen betyder nåt? 
Kärlek, familj och vänner är det som verkligen betyder nåt!



trött!

hej... kom precis hem från skolan... har suttit med opponering hela dagen och så har vi förberett redovisning. Vår power point-presentation blev väldans fin måste jag säga =) men nu är jag så trött så jag dööööör!!! redovisning imon kl. 08.00 sen är det tentaplugg som gäller, har tenta på fredag och inte börjat plugga till den än =( har ju inte hunnit! Så det blir att banka in skiten kommande tre dagar och hoppas att det går vägen!

Vad har ni gjort?



kram från en trött

Mini-kollage från lördagen!





Grattis Anna!!!

Idag fyller Anna år! Gratta henne gärna genom att skriva en kommentar!




Eftersöker inbjudan till Spotify

Ja, jag är nog den enda som inte skaffat mig spotify än. Och fråga mig inte varför. För det har jag verkligen inget svar på. Och som alla har vetat superlänge så är det enda alternativet att få tillgång till det att köpa det. Om man inte känner någon som kan skicka en inbjudan! Så snäääälla, har någon vänlig skäl en inbjudan som Mamselle kan få?



maila inbjudan till [email protected] så blir Mamselle underbart glad!


Brakfrukost!

God morgon! Idag blev det minsann ingen joggingrunda så här på morgonkvisten... nä... istället blev det en frukost som heter duga! Bacon, champinjoner, ungsbakade frallor, stekt ägg, körsbärstomater, och ett glas joggy med blåbär och pumpafrön. Och så kaffe... det ska jag inta nu! Sen ska jag till skolan och göra färdigt grupparbete... suck, lagom kul så här på bakfyllan..... 

 




Fest ikväll!

Ikväll ska jag fira min kompis Anna som fyller år imon! Här är ett litet försmak på hur jag ser ut ikväll!



Upp och ner....




heeej!!

long time since last time =( nästan ett helt dygn ju! har jobbat hela dagen, det har varit fullt ös som vanligt! Igårkväll så var Henke och jag hemma bara, lagade super god mat (recept kommer på det!) och tittade på Idol så klart! Bra att Niklas åkte ut tycker jag, fastän han var bra igår faktiskt!

Imorse var henke och jag superduktiga, innan frukost joggade vi ett varv runt sjön! Värsta hurtbullarna, det var sjukt skönt efteråt.

Nu ska jag fixa nåt att äta, är vråååålhungrig!!!

kram 

 

Stolt som tuppen!

Världens bästa pappa kom nyss förbi, stolt som en tupp, och tog mig med ut på en åktur i sin (ja, hans och mammas) splitternya fina röda merca! Yes, så är det, den förra mercan har gjort sitt och nu ska denna goding bränna asfalt i stället.




500 kr fattigare...

jaha... då har man spenderat 500kr då. På APOTEKET! suck... hur f*n gick det till???


Fy fan!

Såg ett klipp på Aftonbladet om japanernas årliga delfinjakt. De tvingar in delfinerna i en bukt och sedan är det en vild slakt, många av delfinerna plågas i flera timmar innan de dör! Hur fan kan man mörda delfiner på det sättet, jag fattar det inte!!! Delfiner! som är världens gulligaste, mest intelligenta och mest fantastiksa djur!



se klippet här

Nu ska det letas...




Konsten att äta ett äpple




God natt!

har umgåtts med mor och syster ikväll, mycket mysigt! nu är det dags för mamselle att krypa ner i sängen.

sov sött alla!

Kattflickan!

God kväll! Läste precis i Aftonbladet att en flicka i södra Kina har ett födelsemärke på kroppen som har börjat växa, och växa, och växa. Det är dessutom hårigt. Enda chansen att få bort det är tydligen med laserbehandling, men eftersom det växt sig så stort så är det för stora risker med det enligt läkare. För några decenier sen hade hon haft en given plats på cirkus, men vart ska hon ta vägen nu!?!?

Födelsemärket täcker snart hela Li Xiaoyuans rygg.


Betyg 10 av 10 möjliga!

Yes, den gjorde succé! Mamselle kan helt enkelt inte misslyckas med någonting. Score!! som Reza i Idol brukar säga. 1-0 till Mamselle i striden mot bunkar, ägg, mjöl, socker och galna elvispar! HA. Sug på den! Go maja, go maja, lets go party, lets go party......... go go go!






Äppelkaka och grupparbete

god morgon! Idag är hela huset fullt av arbetande människor, lekande hundar (ja, en i alla fall), Manu Chao och härliga dofter från nybakad äppekaka. Jajemen =) Mamselle har slagits mot mjöl, ägg, socker, en vilt vevande elvisp, äppelbitar, kanel och plastbunkar hela morgonen i ett tappert försök att få ihop en äppelkaka att mumsa på till vår hårt arbetande grupp. Och jag måste säga att den ser lovande ut =)


kram


God natt!



Träningsdax!

tjoho, det är alltid så skönt när skolan är slut för dan! Jag är dock så glad att jag har en så härlig grupp, gör de långa dagarna mycket roligare! Imon ska vi va hemma hos mig, för Stina behöver passas och det är ju synd om henne om hon måste va själv hela dan. Skönt me lite annan miljö med än skola som omväxling =).

Nu ska jag i alla fall strax iväg och träna, det är boxdax med Jossan!





God morgon!

Gissa vart jag är? På Hawaii? Svar nej. I Kenya? Svar nej. På Kreta? Svar nej. I Tyskland? Svar nej. I Norge? Svar nej. I Sverige? Svar ja. I Växjö? Svar ja. I skolan? Svar ja. Skriver grupparbete? Svar ja. Ååååhhhh jag har inget liv!!!!!!!

Nice sko... not!

hrrm... är detta en sko ni skulle vilja bära nästa lördag? eller nästa? eller nästa? eller någon lördag överhuvudtaget? Själv tycker jag att den är groteskt ful!


hej!

dåligt me uppdateringar de senaste dagarna.. jag vet. Idag har jag varit i skolan och jobbat me grupparbete. Usch, jag börjar bli riktigt trött på att skriva grupparbete nu. Jag har en superbra grupp som jag trivs jätte bra i, men vi har inte gjort annat än skrivit arbete sen vi började terminen. Vore skönt att mixa med nåt annat med, man blir så less på att göra samma sak hela tiden. Nu har jag ätit biffmacka och just nu ska jag dricka en varm kopp te. Känner mig allmänt frusen och trött, så te blir perfekt!

kram

 

Oj, vilken modig tjej!

God morgon! Läste om denna fantastiskt modiga 16-åring i Aftonbladet! Hon ska bli den yngsta någonsin som seglar runt jorden. Under 240 dagar ska hon tampas mot oväder och vågor i denna underbart söta rosa segelbåt. För att rekordet ska räknas måste hon klara hela resan utan hjälp från någon, om båten tex går sönder måste hon laga den själv. Jag hejar på, men det är inte utan fasa. Tänk då hur hennes föräldrar måste känna. Det är otroligt modigt, och lite dumdristigt med. Mamselle håller tummarna!



Följ hennes äventyr här


Middag med Moa och Thomas!

Hej hej! Igårkväll var vi (jag och Henke) på middag hos Moa och Thomas. Vi lagade pizza ihop, snackade massa skit och såg på film. Kvällen var supermysig! Moa hade fixat trevlig välkomstdrink, pizzan blev kanon och Moa och Thomas hade planerat en väldigt god efterrätt som jag är övertygad om att jag kommer att ha här hemma många gånger! Jag glömde ju förståss min kamera, Henke lyckades ta några bilder me sin mobil (dock bara på pizzan och ett på mig) så jag hoppas jag får av Moa och Thomas sen så jag kan lägga upp här. Tills dess får ni hålla tillgodo med Henkes mobilbilder! 




Jobb!

Hej hej! Idag har jobbat hela dan. Dagen började med ett litet missförstånd haha. Klockan 10.10 ringde en tjej från jobbet och undrade vart jag var.. "hemma" sa jag... jag hade fattat det som att jag skulle börja kl 12, men tydligen var det 10 som gällde. Som tur var var jag redan färdigklädd då, så jag var där på ett kick =). Oj, vilket ös det har varit idag, supermycket folk och kaos som vanligt =).




Bishops och Idol

Hej hej! Igår var det ju fredag.. ja som om nån hade missat det! När jag kom hem från träningen klockan halv sex så var det bara att snabbt hoppa in i duschen, sminka sig och cykla ner till Bishop för en öl med Henke, David Magnusson och Green. Vilket var mycket trevligt måste jag säga. Bishop är riktigt trevligt, känns som att man är i Tyskland eller England eller nåt... och ölen var god! Efter några öl och lite trevligt snack stack grabbarna iväg för att kolla Hockey (suck) och jag stack till Anna för att kolla idol med henne, China och Elin. Bra att slager-Camilla åkte ut! Hon och den där långhåriga killen, Niklas tror jag han heter, var klart sämst.





Hoppas att ni hade en trevlig fredagskväll!


Åh vilken söt en!

Den skulle man köra runt i =)



Lyxig fredagsfrukost!

God morgon! Vad säger ni om den här frukosten då? Tunn krämig omelett med ost, kanelslungade äppelbitar och smörstekta tomater romantica. Serveras till yoghurt med pumpakärnor och blåbär. Och så kaffe förståss. Mums!






God kväll!

Ikväll har vi hållt på med skolarbete. Vi har haft en fokusgrupp där vi diskuterat tvättmedel och miljöaspekter, samt ett helt nytt sorts tvättmedel - nämligen "Soap nuts". Diskussion var faktistk väldigt trevlig, så tack Camilla, Cecilia, Aqua, Sandra och Andreas! Och så klart mina gruppmedlemmar, alla gjorde ett superbra jobb tycker jag! Anledningen till fokusgruppen är för att samla åsikter och inställningar till olika aspekter som rör dessa produkter vilket ska användas i vårt arbete i kursen Consumer Behaviour. Diskussionen hölls på engelska, och alla var superduktiga =)!!

Har ni förresten hört om tvättmedlet Soap nuts? Det är ett helt och hållet miljövänligt alternativ, det är nötter som plockas i Nepal och andra delar av Asien vars skal innehåller ett särskilt ämne som avlägsnar smuts och fett. Faktum är att man, förrutom till klädtvätt, ska kunna använda dessa nötter även för att tvätta håret, hunden och bilen! Det ni! Och fina är de med, som prydnadssaker!




Tjock eller smal Tyra?

Tyra Banks är så himla snygg! Det har jag alltid tyckt. På senare år har det ju varit diskussioner fram och tillbaka att hon blivit tjock och tappat sin forna glans. Nu har hon gått ner igen, vad föredrar ni? Tyra som "tjock" eller den nya smala Tyra?





Fast i Niagarafallet!

God morgon! Va kallt det är ute idag! Sitter i skolan och jobbar med grupparbetet. Hittade det här filmklippet på Aftonbladet idag!Huu, här skulle inte jag villja stå! Tacka vet jag Växjösjön ;)



Från Aftonbladet

Mysigt med kvällste!





Kaniner som bränsle??

Läste precis i DN att 08-kaniner (kaniner i stockholm) blir bränsle! Kaninerna ska eldas i värmeverk för att ge värme åt Värmland. Vissa propagerar att det är den ultimata Endlösung der Kaninenfrage eftersom de anser att kaninerna är parasiter och skadedjur på Stockholms fina gator. Andra tycker det är en fruktansvärd gärning som ger dem kalla kårar längs ryggraden.. och vissa "vet helt enkelt inte vad som försigår".
Dagens fråga blir: kaniner som bränsle - bra eller anus?


God morgon!!

kl: 08.35
dag: onsdag 14 okt 2009
status: sambo
redan gjort:
gått runt sjön - check.
ätit frukost - check.
druckit kaffe - check.
druckit andra koppen kaffen - check nej fan, det har jag ju inte gjort än. Wohoo jag har en kopp kvar =)
bäddat - check.
surfat på aftonbladet etc - check.
kollat på TV-nyheterna - check.
borstat tänderna - ?
ja.. där tog det nog slut. Men då har man hunnit med en del ändå. trots den blygsamma tid som visas på klockan. Nu ska tänderna få smaka på tandpasta (ja, efter andra koppen kaffe då), sen blir det lite Solomon et al.


Box-dax!

Yes, nu är det dags att slåss. Brukar egentligen boxas med Jossan, men hon kunde inte idag så nu ska Anna som jag tränar annat med gå och boxas ihop idag, det ska bli skoj! Var längesen dock som jag boxades nu, så jag säger bara: Anna, passa dig så du inte åker på en smocka!!

Nu kör vi!




Skola skola skola....

... det tar aldrig slut! Glädjen över tentan igår var så stor, men ack så kortvarig. Man hinner inte njuta av en framgång för agendan är hela tiden fullsmockad med skolarbete och sådant göromål. Har suttit i bibblan hela dan med min grupp... är kvar än... men det går framåt i alla fall så det är bra =).
Ikväll ska jag och Anna träna, var längesen vi tränade ihop nu så det ska bli kul!!

kram

Yes! Jag satte det!

woohoooo!! go maja, go maja, lets go party, lets go party. To the left.. YEAH, to the right... YEAH... move your body.. lets go party... go, go, go!!!

jag klarade tentan! Med bravur!

Sardellen är inte så dum ändå... inte till när det kommer till att rätta tentor i alla fall =)

nu ska jag ut och njuta av solen lite!!!

love to you all!!


Hrrm.....



Guten morgen alles!

Och så var det måndag igen. Vad säger ni om det? Det är alltid blandade känslor på måndagsmornar... man lovar sig själv tusen saker som att denna veckan blir det nya tag, ska vara riktigt flitig i skolan, träna, äta nyttigt, hinna träffa vänner, ringa de där samtalen man glömt att ringa etc etc etc..... samtidigt känns det så sjukt segt att komma tillbaks till verkligheten... även ifall jag oftast antingen jobbar eller pluggar på helgen så gör man det på en annan nivå... det blir lite som en verklighetsflykt.. livet är lite härligare... lite mer easy.... måndagen drar abrupt tillbaks en till verklighetens alla måsten... och det är såååå lååångt tills nästa helg....

kram


Pics from yesterday!





Jävla dumhuvud!

Seriöst, sådana här uttalanden gör mig så sjukt rosenrasande. Vilket jävla dumhuvud rent ut sagt. Aftonbladet publicerade för några dagar sen Fredrick Federleys idiotiska åsikt att det ska bli lagligt att köpa sex. Innan man är för ett sådant här förslag, tycker jag man ska fråga sig själv:
Kan jag rekomendera min fru, min syster eller min dotter detta jobbet? "Döttra mi, ta och sälj dig själv till nån sliskig och kåt gubbe så får du ju råd att plugga till socionom". Fredrik kan ju själv hjälpa sina barn in i "företagarbranchen", varför inte vara hallik till sin egen dotter? Känns det rätt - ok, tyck att sexköpslagen ska skrotas då. Känns det fel, håll käften då för fan!





God morgon god morgon god morgon!

Åååh va segt det är att vara bakis!! Och jag som måste skriva min teoridel till vårt grupparbete. Usch, jag har inte gjort ens hälften av det jag ska göra, så nu måste jag verkligen sätta igång. Seeeegt! Men kvällen igår var lyckad! Det var skoj på Make Up store, om än lite stirrigt. Blev några inköp med =). Sen åt vi pizza-buffé hos Sandra P, varpå det var fest fest fest. Och så blev det Grace sen, det var rätt kul där faktiskt men det var ju sällskapet som gjorde det! Annars är utelivet i Växjö inte sådär jätte ballt faktiskt....
aja jag hade en mycket lyckad kväll i alla fall, så tack alla Gina-tjejer för det!
Bilder kommer senare!

kram

Nu drar jag på fest!

Shit va liten man ser ut när man inte har smink! OK, jag har fuskat lite med foundation o lite rouge, men utan smink på ögonen ser man ju ut som en liten barnunge!






Snart drar jag på fest!

Yes, nu är det dags.. snart i alla fall. Sitter och dricker en härlig Bailey-kaffe och lyssnar på The Clash - oh yeah. very nice! Känns konstigt att gå iväg uppklädd i higheels och fixad i håret men utan smink. Superkonstigt faktist. Men jag hoppas att jag lär mig några nya knep på Make Up store som INTE innebär volymiöst kladd i alla de möjliga färger. Nä, jag vill lära mig sotiga ögon.....




Mamselle tycker till!



Mamselle ryter till: Ni får den dricks ni servar för! Jag tycker att dricks ska ges efter hur bra service man får på en restaurang. I god service ingår minst: gott uppförande och trevligt bemötande från servitris/servitör och god mat. Brister det på dessa punkter, va fan ska man ge dricks för?? Seriöst?? Ska man ge dricks om man blir serverad bajs och blir behandlad som skit?
Och vad är det här för dummerjöns, säger inte servitrisen emot sig själv här?



Guten morgen!

Mmmmm... kaffe och choklad efter frukosten är bäst! Riktig lördagslyx =). Så, vad tyckte ni om Idol igår då? Synd att Karolina åkte ut tycker jag, hon sjunger så himla bra. Men men, hon passar väl inte riktigt i forumet Idol. Även ifall hon försöker vara tuff så är hon inte det ändå... lite tråkig... lite tam.... och så tilltalar hon väl inte alla fjortisar runt om i landet som ringer och röstar.

Vad händer idag då? Ikväll ska jag på PARTY med jobbet! Ska bli så himla kul! Vi ska först till Make Up store och sminka oss, sen äta ihop och dricka vin och gå ut och röja =). Frågan är bara vad jag ska ha på mig!?!?!?

Ska man repetera nån gammal outfit kanske? ;)




Nu är det fredagsmyyyys!

Hej hej! Sitter här med mina underbara vänner Cecilia och Mathilda! Vi äter Koh Thai, godis, chips, Ben & Jerrys och Caprice (ni vet såna där spröda choklad-kex-pinnar man pryder glassen med) och så tittar på Idol såklart! Supermysigt =)





Mamma mia!

Mamma Mia, vilka mammor, vilka pojkar/killar, vilka tjejer! Herregud alltså. Sä här tycker jag än så länge:
1) Killarna = skräp. Va fan, kan de inte hitta lite trevliga killar som får det att pirra till i magen. Vad var det där!??! Möjligtvis verkar Kristian trevlig, men han var ju inte en hunk direkt.
2) Mammorna = Nej tack. Spelar de för programmets skull eller är det verkligen deras personligheter? Jag skulle aldrig vilja ha en sådan svärmor kan jag säga!
3) Tjejerna = .... suck... det är visserligen bara ett fåtal som syntes i första programet, uuuuh vilka otäckingar de verkar vara. De andra tjejerna (som var lite mer i bakgrunden första avsnittet) kanske är mysiga men de få som syntes - skulle inte vilja vara dem, skulle inte vilja vara som dem, skulle inte vilja vara kompis med dem.

Snälla TV4, det måste väl finnas lite mer intressant material att ha i TV än det ni har skrapat ihop!?!? Jag sätter mitt hopp till tjejen som har börjat på mitt jobb då, hon syntes inte så mycket i rutan i detta program men jag hoppas hon är en mysig tjej!


 

God morgon och god lunch!

Hej hej! Kalaset igår var supertrevligt, jag och Hannah var de enda svenskarna bland alla utbytesstudenter, och jag måste säga att det är himla kul att umgås med utbytesstudenter =)!! Jag och Hannah smet rätt tidigt dock eftersim vi har haft redovisning idag, vilken började redan klockan 8 på morgonen.

Nu ska jag äta lunch och kolla på "Mammas pojkar" från igår. Var det nån som såg det? Är rätt skeptiskt måste jag säga, men tydligen är en ny tjej på jobbet med där, så då måste jag ju se det =)!

Blir en riktigt tråkig lunch annars, nudlar och ett kokt ägg. Orkade verkligen inte göra nåt annat idag.



Kalas!

Nu ska jag på kalas hos Jacqueline, en supergullig tysk utbytesstudent som går i min klass! Ska bli kul =).




kramar

Galna kändis-outfits!

Vilken kändis tycker ni har galnast scenkläder?






Behöver tips!

God morgon! Nu behöver jag tips från er! Ser ut som jag ska på födelsedagsmiddag ikväll hos en tysk tjej som är här som utbytesstudent! Vad kan man köpa för nåt litet till henne, som inte är för dyrt men det ska vara nåt som är svenskt liksom. Som kan vara kul att ge en tysk tjej! Snälla, kom me förslag!

kram

Vem svänger höger här??





Minns ni Ragnar?

Minns ni Ragnar som vill amma sina barn? För några veckor sen hade jag "ammande pappor - bra eller anus" som dagens fråga. Ragnar skulle då försöka tvinga fram mjölk i sina bröst genom att stimulera vårtgåden med en pump. Nu figurerar han i Aftonbladet igen. Han inte lyckats frå fram någon mjölk än men däremot uppger han att han fått yppigare bröst. Undra om Ragnar lyckas få fram den vita underdrycken......


 

läs artikeln här

kram

God morgon!

Trött... i skolan... regn ute.... har inget mer att säga just nu. Tänker fortfarande på valarna... vill på valsafari... vill ha semester.. vill sola.....


Jag önskar....

... att jag var på valsafari i Stilla havet. När jag och Henke var på Hawaii över förförra nyåret så åkte vi på valsafari. Den perioden kommer många knölvalar till Hawaii och föder sina ungar eftersom vattnen är så lugnt från faror. Och vilken upplevelse det var! Vi såg valar och hörde deras läten. Sjukt häftigt. Sen såg vi även delfiner, och till min stora förtjusning fick vi hoppa i och simma med delfinerna! Med vilda delfiner! Helt fantastikt.

Tänk er känslan: det är riktigt tidigt på morgonen och du sitter på en gummibåt med ca 8-10 andra personer. Du åker ut en bit från land, passerar några sköldpaddor som simmar i lugnan ro och betraktar en häpnandsväckande vacker miljö. När båten stannar är det alldeles tyst. Plötsligt hör du dova råmande läten från havet, muuuuoooooöööö...... mmmmmouuuuoooooöööö..... du ser något svart glänsa vid ytan, spräcker ytan med en stor och långsam rullning... plötsligt hör du ett högljutt frustande och ser en kaskad av vatten spruta rakt upp i luften en bit ifrån dig... du vet... du känner vibrationerna i hela kroppen - valen är där. Valen är här. Plötsligt kommer något enormt upp ur vattnet, tar ett kraftigt tag och slår i vattenytan med ett ljudligt splash. Valen slår med ena fenan i vattnet. Hoppas att den inte är arg.. att den bara leker..... det pirrar i magen.. och pirrar... av skräckblandad förtjusning.. adrenalinet rusar och du hör dina egna snabba andetag.... du är som uppslukad av vad du ser.. av bjässen som är en bit framför dig.. lurar under ytan... Jag säger bara - ååååååååhhh

Här är några bilder på valarna, delfinerna glömde vi att ta kort på, däremot filmade vi dem mycket =).


En val leker och plaskar med ena fenan i vattnet

En val har precis varit uppe vid ytan och dyker ner igen, notera vattnet den sprutar upp (precis framför stjärtfenan)


Här är vi ritktigt nära en val.

Hawaii erbjuder sina besökare den mest fantastiska natur!

Jag har aldrig sett sånt blått vatten som vid Hawaii. Denna bild är tagen från båten rakt ner i vattnet. Det finns inga plankton här, därför är det så klart.


Tjabba tjena hallå!!

äntligen hemma från skolan... eller ja, för en timma sen sa jag så i alla fall! Har lagat mat nu, biffar i tomatsås och pasta till det. Men jag får vänta lite till innan jag får äta, ska träna step up klockan halv åtta så jag äter efter det. Blir en sen middag men men... så får det bli. Nu ska jag i alla fall iväg till träningen och få en fabulous kropp ;)



kram


Skola hela dan....

Hej hej, sitter i skolan och har påbörjat denna kursens grupparbete. Det är alltid så segt i början, att komma igång. Det är svårt att hitta bra material, bestämma syfte och så vidare.. detta är även det tråkigaste tycker jag. När allt det väl är fixat är det mycket roligare att skriva ner allt, då känner man att man kommer nån vart med. Vi ska hålla på med detta till lunch, efter lunch har vi föreläsning i 4 timmar.

Kramar


Gårdagens shopping!

Yes, har har ni det! Min nya fina vinterjacka och mina nya stövlar!

Jacka: Esprit från MQ
Skinstövlar: DinSko


och så mitt fynd förra veckan! Det är alltså denna som är "godbiten" som jag har pratat om =)

Fuskpäls från BikBok

kram


Zlatan som staty?

Såg igår i Aftonbladets fotbollsblad (fråga mig inte vad jag var där och gjorde...) att det har kommit in ett förslag rörande Sveriges älskade fotbollsstjärna. Vad? undrar ni som inte redan vet! Jo, att Zlatan ska bli staty och pryda nåt av Malmös torg. Vad tycker ni? Zlatan som staty - bra eller anus?


Läs artikeln i Aftonbladet


God Morgon!

Sitter och sörplar i mig de sista dropparna av mitt kaffe... mmmmm va kaffe e gott på morgonen! Idag ska jag möta upp min grupp och påbörja ett grupparbete i kursen Consumer Behaviour. Det känns rätt kul faktiskt, denna kursen är så himla mycket mer inspirerarande än den förra, mycket på grund av den stora skillnaden på lärarna! Vad ska ni göra?

kram


Tack för idag!

Ja, denna söndag har varit riktigt bra måste jag säga. Vaknade till regn och rusk, men oj va mysigt det var att ligga kvar en stund under det varma täcket och dra sig då! Sen har jag varit på stan med mamma och Lotta. Jag kom hem med en vinterjacka och ett par stövlar - visar detta imon. Då ska jag även visa min lilla godbit jag köpte för några dagar sen, jag har nu bestämt mig för att behålla den =).

Kvällen har varit lugn och slapp i soffan, bland annat framför Top Model som jag ju älskar att titta på =). Nu ska jag krypa ner i sängen och titta lite på TV innan det är dags att sova.
Se hela bilden







Hoppas att ni har haft en bra söndag!

Många kramar


'Gravid baby'

Uuuuh va läskigt... läste i Aftonbladet om en liten kinesiska flicka som blev övergiven av sin mamma några veckor efter födseln genom att mamman helt sonika lämnande henne på gatan. Ett par hittade dock henne och adopterade henne men döm om deras förvåning när den lilla flickans mage började växa.. och växa... Det visade sig att flickans tvillingsyster växte i magen på flickan! Som tur var kunde de operara ut tvillingen (som dock dog)men flickan överlevde och mår enligt uppgifter bra!



läs artikeln här


Stan med mor och syster!

Nu blir det stan med mor och syster! Mys! Måste rusa!

kraaaaam


Kanelbullens dag!

Hoppla, idag är det visst kanelbullens dag! Dagen instiftades 1999 och firar i år 10 år. Ändå känner jag ingen härligt doft från nybakta kanelbullar från köket. Vad är det?? Jag vill ha nybakta kanelbullar med mjölk!!! Jag vill, jag vill, jag vill!!!






Gårdagens kräftskiva!

God morgon! Kräftskivan igår var riktigt lyckad! Fantastiskt goda kräftor, gott tillbehör och trevligt sällskap. Mamma och pappa hade även gjort fondy vilket var supergott. Lyckad kväll helt enkelt. Ja, ni ser ju själva!







Just nu!

Hej hej! Just nu är jag på kräftskiva hos mor och far. Det är jag, Henke, syster, bror + brors flickvän Ebba och så mor och far! Vi har precis druckit en välkomstdrink samt ätit lite förtugg.. och så klart beundrat pappas nyinköpta kärleksbarn, nämligen den nya samlingsboxen med The Beatles, dvs alla låtar från studioinspelningar och gamla LP-låtar med ny förbättrat ljud! Pappa är stolt som en tupp och Beatleslåtar rullar för fullt i cd-spelaren.



Nu är det dags för en aptitretare och sen blir det kräftor för hela slanten!

Se hela bilden







Hoppas att ni får en mysig lördagskväll!

kramar


God morgon!

Vilket ruggväder det är! Usch! Riktigt riktigt otäckt höstväder.. hösten visar sig verkligen från sin värsta sida idag, huuuuu. Men då får man njuta desto mer av att vara inne! Själv ska jag sitta länge med mitt morgonkaffe innan jag tar en varm och härlig dusch och gör mig i ordning innan det är dags för att gå till jobbet. Ja, jag ska ju jobba idag med! Blir nog mycket spring idag, kika in om ni är på stan!

kramar

 

Vem hejar ni på?

Ja.. ni som tittar på Idol ikväll, vad säger ni om dagens sångfåglar? Har vi fått se skönsjungande lärkor eller kraxande skadeskjutna kråkor?Jag måste säga att tjejerna överlag håller högre klass det här året än killarna. Ja, de sopar faktiskt mattan med killarna. Reza, Karolina, Tove, Erika och Mariette! Alla helt fantastiskt bra tycker jag! Killarna föll platt... Calle var rätt bra och Rabih godkänd. Erik var en besvikelse, han är ju bra egentligen, synd att han inte levererade ikväll.

Få se vilka som går vidare. Spännande =)

kram


Pizza + godis + Idol = mysig fredagskväll

hej hej! Kom hem från jobbet för knappt en timma sen, puh vilken dag det varit. Det har varit stressigt och hektiskt men det var kul att jobba igen, var längesen nu för min del. Skulle ha träffat Cecilia ikväll egentligen, men det blir inte av så jag hoppas att vi får ihop det nästa helg istället, kanske en idolkväll ihop!!! Jag känner mig så trött så det är skönt att bara vara hemma o slappa framför TV:n. Vad ska ni göra?

Kramar


Jobbdax!

Nu drar jag till jobbet! Ni som ska ner på stan, kika in vet ja! (På Gina Tricot!). Så här ser jobbuniformen ut idag:




Tröja med gladiatorsmyckning på axlarna + lackleggings. Allt från Gina Tricot.

kram kram


Vad blir din insats?

I Aftonbladet skriver de idag att cancerfondens Rosa Bandet nu drar igång årets kampanj för att samla ihop lite slantar till förmån för drabbade och framtida drabbade av bröstcancer. Jag ska stödja organisationen genom att köpa ett armband på Guldfynd, det kostar bara 69kr och är jätte sött!

Jag har sett att många irriterar sig på detta val av stöd, eftersom det blir mer pengar direkt till organisationen om man sätter in pengar på kontot. Många har även skrivit att det är skit det här och att man ska stödja prostatacancer eftersom fler drabbas av det. Jag tycker man ska stödja både och, men det är typiskt att stöd till en kvinnlig sjukdom får kritik, det gör mig så jävla förbannad. Hur mycket stöd och forskning har inte gjorts på män?? Kan inte dessa förbannade kritiker låta allmänheten skänka lite pengar till forskning kring en kvinnlig åkomma utan att gnata! Och vad beträffar val av hur man ger sitt stöd, visst, pengar på konto skulle kanske ge mer pengar, men ett arband som det jag har tänkt köpa kan sprida budskapet, skapa en possitiv stämning kring att stödja Rosa Bandet samt göra att fler köper något liknande, och däreigenom stödjer! Alla som har Rosa Bandet på sig i någon form marknadsför något gott och inspirerar andra att göra detsamma! 

I Aftonbladet idag:

Läs hela artikeln här.

Kolla in vilka produkter guldfynd har här


God Morgon!

Jag har ju varit sjuk i över två veckor vilket inneburit att jag inte kunnat gå min och Annas dagliga morgonpromenad runt sjön och jag har inte heller kunnat styrketräna som jag och Anna kom igång med så bra i somras. Men nu har ju jag äntligen blivit frisk, tror ni inte då att Anna har blivit sjuk???!!! Det är ju sjukt! Ja, att hon är sjuk! Så himla typiskt att det kom precis när jag blivit frisk =(. Var dock ute runt sjön idag ändå, jag hade ju Stina som sällskap. Nu ska jag dona lite i mitt hem, försöka hinna läsa lite i min nya kurslitteratur och sen ska jag jobba på Gina Tricot.

So long!

kram


Sussa sött inatt alla söta!




Heja Karolina och Tove... och Reza!

Såg ni Idol idag? Karlolina och Tove var riktigt bra tycker jag! Och Reza med. Jobbigt när det är tre bra men bara två kan gå vidare. Tufft. Vilka tyckte ni var bäst?



kram kram


Lika som bär!!


Prins Carl-Philip

Orlando Bloom


Bubblare: Henrik Ninov



Nyklippt!

Hej hej, denna morgon/förmiddag har jag tillbringat hos min frisör Lovisa! Jag har slingat och klippt och det blev kanon! Det känns så lyxigt när man sitter hos frisören, man känner sig ompysslad och omhändertagen! Nu ska jag strax iväg till skolan, föreläsning i 4 timmar...





RSS 2.0