Ösregn, god mat, och trevligt sällskap...

... ja, så kan man väl sammanfatta kvällen igår. Ca 18.50 gick Henke och jag med beslutsamma steg mot cyklarna, ja det var ju dags att börja cykelturen ut mot teleborg. Vad tror ni händer då?!?! Det börjar ösregna! Japp, så är det, och tror ni vi kan cykla på snabbt för att komma fram fort?? Nääää, för Henke har ingen stänkskärm på sin cykel, så vi måste cykla sakta så att det inte skvätter upp en massa lera på Henkes rygg... väl framme hos Aqua och Camilla såg vi ut som två dränkta katter... Men men, vatten torkar och vi bjöds på mycket god mat, vinet var gott, sällskapet var fantastiskt trevligt, Idol var bra - ja, fan va bra att Rabih åkte ut, han var inte bra!!, dock konstigt att Mariette hängde löst, hon var ju asbra!!! - kort och gott: en mycket lyckad kväll.
När Henke och jag cyklade hem bestämde vi oss hastigt och lustigt för att dra ner en runda på stan, så vi stack till Lagerlunden och tog några öl.


mysig middag!

idolsnack

Yeeess!!! rabih ut - mariette kvar! Glädjen är total ;)

kram


Kommentarer
Postat av: Anna N

Ja,Henke kan aldrig va som alla andra......Du är snäll du Maja som cyklar sakta i ösregn =). Trevliga helgkramar till dig!!!

2009-11-07 @ 16:10:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0